Camilla Elise Almblom stiftede Veatery i maj 2020 med motivationen for at højne kvaliteten af plantebaseret mad gennem den gode smag og et æstetisk udtryk. Camilla startede dengang med at lave smagfulde hverdagsretter til venner, bekendte og det omkringliggende nabolag fra hendes eget køkken i Sølvgade.

Hverdagsretterne blev hurtigt en succes igennem Instagram, og Veatery voksede ud af det lille køkken i Sølvgade, hvorefter Veatery blev en del af køkkenfællesskabet Kitchen Collective i Kødbyen. Tiden i Kødbyen har på mange måder haft en stor indvirkning på Veatery’s udvikling og fremtid, da Camilla under Corona havde rig mulighed for at teste flere forretningskoncepter af grundet hendes omstillingsparathed og skiftende situationer i samfundet.

Camilla tog beslutningen om, at Veatery skulle fokusere på catering og afvikling af events. Årsagen til at fortsætte ad denne vej var, at Camilla herigennem kunne sætte endnu mere fokus på det at tage et værtskab og møde kunderne og gæsterne i øjenhøjde, samt fortsætte med at højne kvaliteten og kreativiteten gennem nye menuer, der inkluderede flere forskellige elementer og smagssammensætninger. Hos Veatery køber man ikke en menu, man køber en oplevelse. Det æstetiske udtryk, den udvalgte keramik og servicen i at få maden serveret, er alle vigtige grundsten i Veatery’s filosofi.
Da efterspørgslen på grønne, gastronomiske oplevelser til diverse arrangementer også steg, vidste Camilla, at hun havde truffet den helt rigtige beslutning.

I 2023 voksede Veatery ud af køkkenfællesskabet i Kødbyen, og Camilla tog den store beslutning om at investere i sit eget produktionskøkken og tilhørende event space i Rørholmsgade i indre by. Veatery drives i dag stadig af Camilla samt Team V, der udgøres af alle Veatery’s fantastiske, seje og dygtige medarbejdere. Med deres fælles passion for grøntsager, illustrerer de gennem Veatery’s menuer, hvor inspirerende og delikat det kan være at spise plantebaseret.